Feestzaal Picasso

Sinds september 2019 beschikt de Picasso over een aparte feestzaal.

Het is een polyvalente zaal, die verhuurd wordt voor allerhande feesten zoals koffietafels, babyborrels, vergaderingen, communies, enz… Op vrijdag baten we de feestzaal zelf uit, op alle andere dagen is ze ter uwer beschikking. Ze heeft een capaciteit van 80 personen zittend, 150 rechtstaand. Er zijn zowel lage als hoge stoelen en tafels beschikbaar.

Voor de huur van de zaal vragen we 300€ voor een volledige avond of nacht. Voor babyborrels, familiefeesten of koffietafels overdag vragen we 200€ voor maximum 4u. Verplichte drankafname uiteraard via ons, voor wat betreft catering bent u vrij om met een traiteur naar keuze te werken. Indien het gaat over frieten, hamburgers of eenvoudige gerechten zoals frieten met stoofvlees, balletjes of vol-au vent, dan kunnen wij deze service leveren uit de Papas. U kan hiervoor een gepersonaliseerde offerte opvragen bij ons.

Bij de huur is de opkuis, bediening, gebruik licht- en geluidsinstallatie en meubilair naar keuze inbegrepen. Tevens kan u ook bij goed gebruik maken van een deel van ons terras die privé voor u wordt vrijgehouden.

Wil je meer informatie over de zaal of wil je ze reserveren?
Bel dan naar Dorien op het nummer 0473/96.13.93

Koffietafels

Vergaderingen

Onze feestzaal kan je gratis gebruiken om te vergaderen mits er een minimum verteer is van €100. We hebben zitplaats voor 100 personen. Wil je meer informatie over de zaal of wil je ze reserveren? Bel dan naar Dorien op het nummer 0473/96.13.93

Frituur Papas

Vanuit de aanliggende frituur PAPAS kunnen we catering voorzien voor een feest. Dit kan onder de vorm van broodjes, warme hapjes, stukjes van 3 verschillende hamburgers met of zonder frietjes met verschillen sauzen.

Reserveren

Wil je meer informatie over de zaal of wil je ze reserveren? Bel dan naar Dorien op het nummer 0473/96.13.93