Opkomende events

Picasso is meer dan een café! We zijn vooral gekend voor het organiseren van eigen feesten, busreizen, voetbal op groot scherm en nog veel meer.
Via onze Facebook pagina kondigen we events aan.

Picasso Fridays

Van september tot mei kan je in onze feestzaal terecht om de feesten. Onze huisdj’s Markee, Tom en Kevin vullen de avond van 23 tot 5u met allround dansmuziek voor alle leeftijden! We gaan hierin heel breed: van apres-ski, r&b, retro tot rock, en dit van de jaren stillekes tot nu!

Picasso Afterwork

In het voorjaar van 2020 startten we een afterwork party op, en dit op elke 3de donderdag van de maand. We gaan van start om 18u met een hapje en een drankje tot 20u, daarna gaan we van start met discobar met The Blombrothers. Dit gaat door in onze feestzaal, discobar tot 1u. Daarna gaat het feestje door in het  café!

Picasso Village

Al sinds 2010 (toen nog als Holland café) zijn we ons beginnen specialiseren in het vertonen van voetbal op groot scherm! In 2014 voor het WK in Brazilië organiseerden we voor de eerste keer een WK dorp, genaamd Picasso Village. Na het grote succes hiervan, werd dit nadien herhaald voor elke volgend tornooi.

Busreizen

We leggen ook op regelmatige tijdstippen bussen in naar grote evenement. Klassiekers zijn het schlagerfestival in Hasselt, Moose Bar XXL in het sportpaleis, Cross in Hamme, Ronde Van Vlaanderen (Kwaremont), enz…